diumenge, 6 de juliol del 2008

Enlloc de Tele 5 Mãemeua

Suposem que després d'enterar-vos que Tele 5 ha fet seu el Manifiesto por la lengua común debeu d'estar molt angoixats. Per una banda la vostra consciència fanàtica vos està dient que no heu de tornar a vorer eixa exemplar televisió. Però per altra, la raó, el seny i els bons costums no vos permeten passar sense la dosi diaria de la famosa Tv del polític i empresari moderat Verlusconi. A qui fer cas? No patiu! El Penjoll té la solució! A partir d'ara, tots els caps de setmana d'este estiu 2008, El Penjoll vos proposa la sessió doble de Mãemeua: una televisió fanàtica i de la terra. Esta setmana comencem amb el programa pilot que Toni de l'Hostal i els seus amigatxos feren per a la televisió local de Sueca. Que la disfruteu! (Maremeua! no volem ni pensar-ho)


www.Tu.tv

9 comentaris:

Capità Superflipo ha dit...

Què bons! Volem Mãemeua a La Costera!

Tadeus ha dit...

Estos tios són molt bons! Em recorden als de "La hora chanante" amb el seu humor surrealista.

Alietes el del Corralot ha dit...

Perdoneu, però encara estan molt lluny dels "muchachos" de "La hora chanante", dirigits per Joaquín Reyes i actualment reconvertits en "Muchachada nui", la meua única cita televisiva, els dimecres a dos quarts pâ les dotze, en la 2.

refelet ha dit...

Però Alietes! com pot comparar vosté? aquest és un programa pilot! a més eixos de "muchachada" cobren i aquestos senyors de la Ribera ho dubte. I encara que no fóra així, cal afegir al damunt que els "muchachada" compten amb mitjans tècnics professionals cosa que es veu de lluny que no tenen els mãemeua. Si vosté m'haguera dit que estan lluny del Dr Bacterio o del Morro, Super Coco, i cert ninot articulat de les nits d'agost, ho entendria, però no sent així, la comparació és injusta.

En qualsevol cas, els mãemeua, pel que sé, van a més en els següents capítols.

TdlH ha dit...

Cristo! No sé qu'és més superflipant: qu'al Calinca li parega bé algo o qu'al del Corralot li molen més els gabiots 'ixos d'Albacete!

P.S: me pregunte si el meu homònim Cucarella no es dîxaria entrevistar per Fuster...

Anònim ha dit...

Genial Maemeua! a la merda TELETETA i els seus amics!

Anònim ha dit...

Ja van fer una incursió al món de la Costera, molt xicoteta, ja que no van arribar a la Font de la Figuera, sols van passar per Aixàtiva i lo Ginovés

http://tu.tv/videos/maemeua-divina-comedia-2

No es perdeu l'entrevista final...

El Penjoll ha dit...

Tranquils que eixe programa ja el posarem quan toque!

Alietes el del Corralot ha dit...

Té raó, Refelet, tota comparació és injusta: visca Mãemeua i visca la "muchachada". Au.