dijous, 12 de juny del 2008

PREMI XATEBA 2008 AMÂLIA VELANDRINO


Segur que la conegueu o conegueu algun dels seus fills o conegueu a Ivan, como diu ella "mi bebé grande".
Amàlia Velandrino ha estat premiada amb el Premi Xateba 2008 per ser una dona amb una trajectòria de vida compromesa, en aquest cas, social, i de lluita per millorar les condicions de vida de les persones amb discapacitats.
Amàlia a banda de moltes coses més, és mare de Ivan, que és autista i lluny de quedar-se a casa lamentant-se com molts altres, reivindicà dels poders públics, quan tot açò era utopia, condicions de vida dignes per a a questes persones i polítiques d'integració social actives. Fou presidenta d' ASPROMIVISE molts anys i ara és "membra" activa de Xateba i pertany al grup de Teatre. Totes les que la coneguem creguem que és una dona tendra, sensible, integra i excepcional. Moltes felicitats Amàlia i gràcies per la teua lluita!
Si voleu acompanyar a Amàlia, el proper dia 13 de juny a les 20:00 hores al Pati de la Casa de la Cultura li farem un petit homenatge. Per cert, actuarà TEATRE XATEBA (encara que ella aquesta volta serà espectadora, va per tu , Amàlia!).

1 comentari:

El Penjoll ha dit...

I tant que la coneguem! és la mare d'un famós autor de la primera època de El Penjoll!!! Molts records per a ell i enhorabona a Amalia!