dissabte, 7 de juny del 2008

Festes i fotos

Este cap de setmana, si voleu fer una excursió bonica, teniu l'oportunitat d'acostar-vos a La Vall de la Gallinera on se celebra este cap de setmana la Festa de la Cirera. Esta festa té lloc cada any en dels xicotets pobles d'esta bella subcomarca oficiosa del País Valencià (també oficiós per cert). Podeu consultar el programa d'actes (que dura fins demà) ací.
Però si s'estimeu una excursió més propera, teniu l'opció també de les festes de L'Alcúdia de Crepins on també tenen una espectacular foguera, semblant a la de Canals però dedicada a Sant Onofre, que cremen esta nit. Podeu trobar informació sobre el programa d'actes ací.
Per últim aprofitem per informar-vos que l'Associació Canalina d'Aficionats a la Fotografia organitza el XIX Concurs Festes Majors de L'Alcúdia. Podeu trobar més informació ací (desgraciadament, l'enllaç per descarregàr-se les bases no funciona). Esta mateixa associació organitza una marató fotogràfica per Canals el proper dia 14 de juny sobre llocs turístics de la població. Ací teniu les bases. A més a més, en aquesta pàgina hi trobareu informació sobre altres concursos i exposicions fotogràfiques de la comarca que organitza esta associació a la qual felicitem des d'ací per la seua tasca.

Ah! se'ns oblidava!!! També hi ha una actuació musical esta nit a les 20 h. al bar Capicua de Xàtiva del grup suec Tupelohoneys, que segur que comptarà amb l'assistència de l'amic Cul de Sac.


Cartell de la festa de la cireraCartell de Tupelohoneys