dimecres, 16 d’abril del 2008

VÍDEO DIVERTIT

13 comentaris:

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Home, l'amic Lo Pol!

El vídeo no és molt divertit, la veritat (estic per dir que era més divertit el de Rafa Xambó). En qualsevol cas sempre és una bona notícia vore'l per ací i comprovar que ja ha aprés vosté a posar vídeos.

Anònim ha dit...

Estimat Tarsan,

no em lleves la il·lusió d'haver-me ensenyat (aleluia!) a penjar vídeos. Poquet a poquet: el pròxim serà millor.

Això sí: millor que una patada als ous sí que és.

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

No m'ho puc creure! també ha aprés a fer comentaris!

Ara només li cal aprendre a signar-los! (fixe's en el lletrer que hi ha baix d'on escriu: "Escolliu identitat").

Unknown ha dit...

I és que com déia un amic meu "hi ha gent pa tot"...

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Lo Pol, no es frustre. Bromes a banda, el vídeo igual no està tan mal, però li cal una presentació, algún títol, què sé jo...ànim Lo Pol, ja sap que el volem!

Capità Superflipo ha dit...

M´alegra que hages despertat i tornar a veure´t per ací Lo Pol, però la veritat és que tens molta poca vergonya d´estar dos mesos i mig sense fer una entrada o comentari i que el teu reenganxament siga penjar un vídeo del You Tube, encara que este fora el més divertit de tot el YT (però és que, a més, és igual de roín com aquell vídeo que Calín va ficar de Rafa Benítez).

Un vídeo del You Tube no pot ser un missatge. Els vídeos del YT o les fotos han de servir per il.lustrar els missatges. Has de contextualitzar el vídeo al voltant d´una idea o tema. Espere que millores molt, moltísim perquè sinó del que ens riurem no serà del vídeo sinó de tu. La teu millora pot començar, ara que ja has aprés a penjar vídeos, esborrant esta indigna i indignant entrada.

Tadeus ha dit...

¿És cert el que he llegit? ¿No he patit una alucinació?:

"La teu millora pot començar, ara que ja has aprés a penjar vídeos, esborrant esta indigna i indignant entrada".

I ho diu El Capità Superflipo, el rei del missatge-basura! Què morro!

refelet ha dit...

Em temia que anava a passar açò...

Com sempre, i a risc de ser pesat, torne a convidar a Tadeus a que passe a escena i ens demostre amb exemples les seues habilitats en disseny electrònic i continguts en xarxa que tan bé es poden comprovar en la seua pàgina web. Barallant-nos entre nosaltres no crec que millorem res.

Capità Superflipo ha dit...

Cal.linca:
la meua crítica és sobre la inexistència de missatge en l´entrada de Lo Pol. Què no t´has adonat que entre el títol i el vídeo no hi ha cap frase? Què diu Lo Pol? No diu res, per aixó el critique i li dic que té poca vergonya. Què fa una entrada sense missatge? En realitat, és una prova per aprendre a pujar vídeos. Ara el que li suggereix que ha de fer és llevar-la. O escriure alguna cosa seua en el missatge.

El més indigne que pot fer un escriptor en un missatge és no escriure res. Per això vull evitar la mofa pública del bufó-escriptor. Què no estàs d´acord amb este plantejament?

Encara que no t´agrade el que escric i m´insultes atorgant-me el nobiliari títol de 'rei del missatge-basura' jo al menys m´esforce en ser imaginatiu i escriu-re el millor que puc. Esforçat tu fent alguna entrada (un poquet millor de les que feres al principi) i sabràs del que parle.

Capità Superflipo ha dit...

Ah! i el que és més important Cal.linca, sàpies que per molts vídeos de YT que es pengen sense cap text jo no em negaré a col.laborar com autor d´El Penjoll, com tu fas (de missatges que sí que tenen text però en els que no estàs d´acord). Per cert, el teu paper de crític m´agrada i el lloe, el trobe una altra manera de contribuir a un projecte obert com el d´El Penjoll.

Capità Superflipo ha dit...

Quasi se m´oblida que 'alucinació' és en ela geminada.

Capità Superflipo ha dit...

Lo Pol:
Després de tots els comentaris que he escrit m´adone que no has de esborrar res. El teu missatge ja te contingut.

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Lo Pol és profeta, al final ha resultat un vídeo divertit!