dijous, 17 d’abril del 2008

Taller d'indumentària a l'EDX

L’Escola de Danses de Xàtiva farà dissabte un taller d’indumentària per a explicar al detall com han de ser els vestits de ballador i balladora. Hi haurà una mostra de teles i peces de roba, així com els patrons necessaris per fer-se el vestit. El taller l’impartirà la senyora Angelita, que ja va sorprendre el mes passat amb un exitós taller de monyos.

La trobada està pensada tant per a les persones que volen fer-se un vestit, com per a aquelles que volen saber els detalls, l'origen i l'evolució de la indumentària valenciana. Serà dissabte 19 a les 10:00 h del matí, al local que té l’Escola de Danses al carrer Montcada.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Buufff, quin cap de setmana ens espera! Divendres nit de la cançó a Manuel, dissabte de matí taller de vestimenta de ballador i balladora de la senyora Angelita, per la vesprada visiteta a la fira del llibre i el diumege pel matí a camejar per la Murta.

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Jo, com podeu vore, no utilitze massa indumentària, però, vaja, em sembla una bona iniciativa.

Per cert, benvinguda menta_amb_fraula!

Unknown ha dit...

M'imagine al capità superflipo amb aquesta indumentària... estarà moníssim!!!!!

Capità Superflipo ha dit...

Tarsan, tu almenys utilitzes tapall però jo ni això. No crec que puga anar encara que em faria il.lusió vestir-me de balladora i pegar uns passos amb el funambuliste. Queda pendent.
També vull donar la benvinguda a menta_amb_fraula.

Unknown ha dit...

superflipo, tú amb la peineta al monyo (que no al mono!) i jo amb les meues camiques (ja les voldria La Norma Duval!!!) fariem una parella molt friki, però això sí, ben polida i elegant.

Olga ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Olga ha dit...

Moltes gràcies per l'acollida!

No ho dubtes Capità Superflipo, el vestit de balladora et quedaria ni pintat.

Salut!