dissabte, 12 d’abril del 2008

Homenatge a Guillem Agulló


El 11 d'abril de 1993, ara fa 15 anys moria assassinat per un ultradretà el jove valencià Guillem Agulló. Aquesta mort ens va impressionar a tots. Guillem Agulló sols va tindre la mala sort d'estar acampat amb els seus amics a Montanejos, prop d'uns altres joves d'ultradretà. Sembla que la seua existència era per a ells intolerable. Actualment, el seu assassí, Pedro Cuevas, gaudix de plena llibertat per presentar-se en llistes a unes eleccions democràtiques, a diferència del que passa amb els abertzales.

Hui a les 17:30 a la Plaça de l'Ajuntament de Burjassot i organitzat per Maulets tindrà lloc una manifestació en record i homenatge al jove assassinat. La manifestació conclourà amb un parlament a les 18:30. Una hora després actuarà el xativí Feliu Ventura (a qui per cert animem a col·laborar en El Penjoll) . Finalment, Obrint Pas, La Gossa Sorda i 121 db tancaran els actes amb un concert a partir de les 21:30 en l'auditori de Burjassot. En aquestes actuacions, La Gossa Sorda presentarà, a més, el seu nou disc.

1 comentari:

Jesús Badenes ha dit...

Disculpeu però he estat desconnectat uns dies. Va de veres que puc participar a El Penjoll? Voleu un corresponsal a Girona? Parlem-ne. Em faria il·lusió. I segiu així. El Penjoll és el millor que s'ha fet en molt de temps a Xàtiva.