dijous, 17 d’abril del 2008

Fira del Llibre a Xàtiva

Des d'ahir, i durant tot el cap de setmana, trobareu al passeig de l'Albereda la Fira del Llibre de Xàtiva. Enguany, a més de la fira, s'han organitzat altres actes dins d'un programa titulat Abril de llibres.

Estos són dos dels actes: El 23 d'abril a la Casa de la Cultura, tindrà lloc la presentació a càrrec de José Luis García del Busto del llibre Xàtiva en la literatura. Un acte populista dels que li agraden al nostre alcalde, en el qual se li regalarà a tots els assistents el llibre en qüestió. Si algú vol anar a barallar-se per un ja vos informarem de l'hora de la melé.

Posteriorment, el 24 de abril, i també a la Casa de la Cultura, es realitzarà un recital d'homenatge a Ovidi Montllor, en el que s´interpretaran poemas d'Ausias March, Salvat-Papasseit i Vicent Andrés Estellés entre d'altres

Anirem informant-vos de més actes i detalls a mesura que ens arriben.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia a tots. Estava plantejant-me si de veritat valia la pena contestar o deixar que continueu dins el vostre error i així s'estalvieu el participar en actes que poden obrir-vos un poquet la ment i el cor.
Si no se sap del que se parla, millor no fer-ho? No penseu així? Me referisc a l'acte de presentació del llibre que la biblioteca de Xàtiva ha organitzat per a hui, dia 22 d'abril, que no per a demà (com dieu). Llástima que una de les institucions que millor treballen de la ciutat no siga reconeguda, llàstima que penseu que organitzar una presentació de qualitat amb recitat de textos referents a Xàtiva siga un acte on la gent es mate per a endur-se un llibre baix del bras, especialment quan açò tampoc és cert, perque el que està anunciat es que se'n donaran als que demà hi participen a la lectura continuada del llibre Xàtiva en la Literatura.
Llegiu be els programes de mà i si teniu dubtes pregunteu abans de asignar autoritat a qui no la te o a qui no organitza i que ni tan sols asistirà.
M'agradaria acabar amb la famosa frase eixa que es diu quan les coses es fan be: segui així! Però en el vostre cas no vos ho desitge: canvieu, xics, criticar sense arguments soles du a la ignorància pròpia i la dels demes.
Cordials salutacions.

El Penjoll ha dit...

Xe què sabut que eres i quina ment més oberta que tens!!!!

T'has guanyat que et convidem al Penjoll. Envia'ns un correu i et convidarem com a autor per a que pugues informar-nos de tots els actes que tenen lloc a la Biblioteca Municipal de Xàtiva que fa una tasca tan important.

Anònim ha dit...

El primer anònim és molt sabut i obert sí, però per a ser representant d'una biblioteca municipal, almenys podria escriure bé.

Capità Superflipo ha dit...

Bon dia a tots. Estava plantejant-me si de veritat valia la pena contestar al primer anònim i he decidit que no.

Tadeus ha dit...

És curiós: cada vegada participen més anònims en aquest blog. Sumats als seudònims ireconeixibles, fan del Penjoll una experiència del tot carnavalesca.

Tampoc entenc l'ús que l'Anònim nº 1 (per distingir-lo de l'altre) fa de la 2º persona del plural. Quan diu "deixar que continueu dins del vostre error", ¿a qui es refereix exactament? Això sí, el Penjoll és un espai lliure. L'anònim nº 1 està en tot el seu dret a opinar, criticar i el que crega convenient, ¿com no?

Per cert, tinc curiositat per llegir aquest llibre sobre Xátiva, però no podré anar en persona a l'acte, ja que a eixes hores treballe. No vull pre-jutjar-lo (crec que ningú ho ha fet ací) sinó llegir-lo (o fullejar-lo amb profunditat).

Peguie ha dit...

Crec que l'anònim 1 s'ha ofés i sembla que està molt ben informat.
No t'enfades i participa al penjoll que tu saps que per desgràcia de vegades, si que es fan aquestos actes "populistes" encara que aquest d'avui no ho siga...Anirem a vore-lo per cert.

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

En qualsevol cas, hi ha moltes coses positives en el que diu. Per exemple:

"llàstima que una de les institucions que millor treballen de la ciutat no siga reconeguda"

És a dir, l'anònim pensa que el reconeixement de El Penjoll és important.

Anònim, El Penjoll és fruit de la participació. I quatre ulls veuen més que dos. No s'ofenga vosté i participe!

Tadeus ha dit...

Sembla que El Penjoll comença a ser un referent!

Anònim ha dit...

Bona vesprada a tots. Sóc el Anónim 1er, millor dit, anónima 1a, i sent dir-vos que aquesta serà la meua última intervenció a aquest blog. Gràcies de totes formes per haver-me convidat a participar.
Aclarir que no tinc cap relació amb la biblioteca municipal i menys ser la seua representant, sols mantinc una relació com a usuaria satisfeta. No estic molesta, simplement m'agradaria que els actes culturals no foren investits per ningú de cap color, ni polític ni de cap mena, sinó valorats per el que són, cultura.
No m'agrada açò dels blogs, he caigut ací per casualitat, i sóc anónima igual que els demés manteniu també la identitat oculta baix els vostres seudónims, i l'experiència no m'anima a continuar visitant-ne cap.
Gràcies per escoltar-me, o per llegir-me, i per suscitar interes. No volia crear polémica, sols donar la informació correcta. Salutacions a tots i totes i adéu.

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Benvolguda anònima:

Este bloc és molt recent i encara està en fase de gestació. No és un bloc convencional, ja que normalment el bloc el fa una sola persona. En canvi nosaltres som un grup de gent i no tots en coneguem. Per tant, la seua generalització és incorrecta: No pot valorar a tots els blocs a partir de nosaltres.

Per altra banda, pel que fa a la valoració no estaria de més, que s'aplicara a vosté el que ens ha exigit a nosaltres. Si vosté vol valorar la cultura com a cultura al marge de colors, i, per altra banda, desconeix què és un bloc i desconeix com són els altres blocs, per què aleshores ens valora a nosaltres?

Per què, per exemple, si és cert que és la primera anònima, diu de tenim la ment tancada i el cor tancat? Per què diu que hem de canviar? No és que valore el bloc, és que ens valora a nosaltres sense coneixer-nos, entén?

Nosaltres ens havem equivocat i ja hem corregit l'errada, però estaria bé que entenguera que este bloc només té un mes i poc de vida i es fa de forma voluntària i sense guanyar res a canvi. Per tant, si ens equivoquem, amb que ens ho diga és suficient.

Per altra banda, no s'equivoque, tindre un perfil no és el mateix que ser anònim. Amb un perfil es pot saber amb prou certesa, que dues intervencions estan fetes per la mateixa persona. Però nosaltres, ara mateix, no sabem si vosté i el primer anònim són la mateixa persona. Entén? eixa és la funció que tenen els perfils, identificar dues aportacions com de la mateixa persona.

En qualsevol cas, ja sap que si canvia d'opinió pot participar. Salutacions cordials.