dimarts, 11 de març del 2008

QUATRE CONSULTES:

1) El breikindans: S´AJORNA L´ESDEVENIMENT DEL PROPER DISSABTE?

Fonts fidedignes del Departament d´Assumptes Interns de la Policia Local de New Lloc d´En Fenollet, m´han informat que no han detectat moviments streakers a La Costera. Davant l´alta probabilitat de que el proper dissabte no bote cap streaker al terreny de joc, he pensat que el millor és que s´ajorne el solemne partidet de futbet fins més endavant (que encara farà més caloreta). Tal vegada així s´animen a acudir els streakers. Vos sembla bé?

PD 1- Algun dia vos parlaré del noble art del streaking a l´esport.

2) El crusaito: REGISTRE EL BLOC ALS CREATIVE COMMONS I A L´IBSN?

Com hem fet públic el bloc d´El Penjoll i l´hem obert a la participació, igual convé donar-lo d´alta a la llicència pública de Creative Commons (que assenyala que l´obra està protegida per la llei espanyola de propietat intel.lectual o qualsevol altra norma aplicable i que diu que està prohibit qualsevol ús de l´obra diferent del que autoritze la llicència o disposen les lleis de propietat intel.lectual) i també a l'IBSN (Internet Blog Serial Number, que ve a ser com l´ISNN de les revistes però per a blocs). Les dues accions són gratuïtes. Vos semblen bé?

PD 2- Algún dia vos parlaré del noble art de l´esport al streaking.

3) El maiquelyason: QUÈ ÉS D´UN TAL LO POL?

El 30 de Gener d´enguany al bloc es publicava un missatge de suspensió indefinida per causa de les eleccions. Estes ja han passat però Lo Pol no dóna senyals de vida. Algú sap quelcom? Lo Pol, estàs ahí?

PD 3- Algún dia ens tornaran a parlar del culebró Maria i Josep?

4) El robocop: NO HI HA QUATRE... HI HA CHIKILICUATRE!!!!!!!!!!!

PD 4- Chiquilicuatre en castellà, segons el DRAE, és "zascandil, mequetrefe" i, segons el diccionari de la llengua espanyola d´Espasa-Calpe, "hombre de poco juicio y enredador, chisgarabís". En valencià equival a Tararot.



4 comentaris:

refelet ha dit...

1. Brikindans. Si vols parlar de l'streaking i posar un vídeo graciós em sembla molt bé (de fet el vídeo té el seu punt). Però respecte de l'encontre esportiu, crec que amb un correu era suficient, ja que a molta gent no li interessa i als que els interessa, és molt probable que, tot i això, no et contesten (tant de bo m'equivoque). Per tant no tinc clar que valguera la pena penjar-ho.
2. Crusaïto. El mateix, crec que amb un correu anava millor. En qualsevol cas, jo ja et vaig dir que sí. I a més, et felicite per prendre't la molèstia.

refelet ha dit...

Una altra cosa, existix açò:

http://cat.creativecommons.org/projecte/

Unknown ha dit...

bé, en quant al partidet, els meus genolls, la meua esquena i el meus pulmons estàn aliviats i encantats amb l'ajornament...
i en lo referent als "registres" per mi no hi ha problema, es veure el que siga més senzillet de tramitar... la veritat estic un poc peix en este tema... bueno, ara que pense, estic peix en tants i tants temes....

refelet ha dit...

LO POL: Per a mi que deu d'estar en el metge, ja que no era a causa de les eleccions...fixa't bé!