dijous, 27 de març del 2008

La veritat sobre l´ocultament de l´Institut Independent d´Estudis Patafísics del País Valencià (IIEPPV)

Com diu a la seua capçalera, el IIEPPV és un centre internacional de recerca cultural supèrflua, intranscendent i inútil en Valencià. Per què decideix un centre d´estes característiques ocultar-se? S´han barallat varies hipòtesi, arribant algunes a barallar-se entre elles mateixa. Fins i tot, al seu dia, la resta del staff acadèmic del IIEPPV em va acusar de jugar a dues baralles, al participar conjuntament a El Penjoll i al IIEPPV. Però a hores d´ara puc parlar i dir tota la veritat, sols la veritat i només la veritat al respecte. Què és el que ha provocat l´ocultament del IIEPPV? La raó és ben senzilla: ha estat en la falta de col.laboració. Primer va ser Tarsan qui és va negar a compartir amb mi la responsabilitat de ser Co-rector del centre, dient que era un càrrec massa important com per anar passejant-se amb tapall tot el dia. Després va ser Cal.linca qui renegà de formar part del staff acadèmic (i això que el seu sou doblava el meu). Però el pitjor de tot va ser la falta de resposta de Fernando Arrabal al propossar-li que donara la seua benedicció i fera un discurs inaugural. Mai entendre com no ha tingut la deferència de contestar el e-mail que li vaig enviar el passat 28 de febrer i que faig públic a continuació, per si algú em pot donar una resposta (o la resposta perquè crec que Arrabal també llegeix El Penjoll). El e-mail deia així:


Ilustre Sátrapa D. Fernando Arrabal:

Me dirijo a su señorina porque no sé si me encuentro en lo cierto de lo incierto o en lo incierto de lo cierto, lo cierto es que recurro a su excrecencia para que me saque el dedo del culo. La situación particular que transcurre, mientras tiene lugar, es que he osado inaugurar un clandestino, tal vez hasta subversivo, Instituto 'Patafísico en catalán-valenciano y, aunque sé que el tiempo de su majestad es el mismo que el de cualquier otro ser derivado de otro ser, su percepción particular de los milisegundos que acontecen puede no ser la misma, pudiendo incluso no apreciar la insignificancia del significado de mencionado fenómeno. En cualquier caso, pero en ninguno en particular, respeto la decisión que vaya a tomar a lo que voy a proponerle, tanto como otras decisiones tomadas, eminentemente, por su eminencia sobre asuntos en los que personalmente no he tenido nada que ver ni mirar. Y la respeto de la misma manera que podría no respetarla, de ahí lo trascendente de mi respeto. A lo que voy pero sin moverme, le invito a que visite el magno Institut Independent d´Estudis Patafísics del País Valencià (IIEPPV) (http://iieppv.blogspot.com) del que me he erigido Co-rector, solicitándole que, si tiene a bien o a mal ¡qué más da! dé su bendición papal o mamal en forma de unas palabras a modo de inauguración o como le vengan en gana. Este acontecimiento excepcional me llenaría de Mierdra por todas partes y hasta en mis partes. Muchas gracias por haber llegado hasta aquí en la lectura de esta carta que espero imprima y se limpie el esfínter anal con ella, como también espero su respuesta hasta el mismo momento en que me llegue. Sepa que, de no ser así, tendré que optar por la posibilidad de quedarme esperándola eternamente. En sus manos dejo mi devenir.

Perdone por las molestias, reciba el abrazo de un admirador

El Capità Superflipo

8 comentaris:

Anònim ha dit...

I quin gran filòsof xativí:
Frederic Ni-che

MJB

Anònim ha dit...

Més ben dit:

Frederic Ni-txe.
Un cas d'estudi per a Jordi Bilbeny.

MJB

refelet ha dit...

I tant, Nietzsche és un xativí universal, no ho dubtes!

Capità Superflipo ha dit...

Però què fan Niche, Nitxe i Nietzsche per ací? Açò què és el misteri de la Santíssima Trinitat o què? Parleu-me clar que sóc Patafísic!

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

La veritat és que és incomprensible com no li ha contestat! ha provat amb Teresa Rabal? Si això no funciona tinc un amic que viu en el Raval.

Peguie ha dit...

Estimat superflipo:
m'agradaria vore la cara del tipo en rebre aquesta carta.
Es vosté molt divertit.

Alietes el del Corralot ha dit...

Súper Flipo, no tinga vosté cap dubte: este tio vol fer-li el buit! (o el huit, o el bit, o el dit, o el llit, o el kit, o el Cid, o el fit, o el hit, o el pit, o el cuit, o el quid, o el xiiiit...).
No ho sé, però alguna cosa vol fer-li.

Anònim ha dit...

Matar-lo! després de la carta que li ha enviat!