dimarts, 12 de febrer del 2008

Hui se celebra el Dia de Darwin

Hui dimarts, 12 de febrer, es commemora en molts llocs el Dia de Darwin. Este naturalista va publicar, en 1859, L´origen de les espècies i, en 1871, L´origen de l´home. on defensava la teoria de l´evolució del ser humà des d´un animal similar a la mona, la qual cosa s´oposa a la teoria creacionista exposada al primer llibre del Antic Testament de la Bíblia Hebrea: el Gènesi.

Veient el que han pensat i fet, i continuen pensant i fent, alguns representants de l´Església Catòlica al voltant d´este assumpte, crec que molts sers humans no deixaran mai de fer la mona.

3 comentaris:

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Més enllà de les seues observacions durant el viatge a la Beagle (estimat Calín corregisca'm vosté si cal), vegent aquesta foto, queda clar que la seua intuició fonamental la degué tindre Darwin mirant-se a l'espill. Però això no és cap nimietat, el seu mèrit rau tot just en això. El que és inexplicable és com alguns al mirar-se tots els matins no hi veuen una hiena, un llop, un voltor, una rata de claveguera, un ase, un lloro ensinistrat, o borreguet domesticat.

Unknown ha dit...

fer el mona... quina gran ocupació!!!! i més si és amb bona companyia... quans eixemples diaris ens venen al cap... bo, vaig a continuar fent el mona un poc més ací al curro... una abraçada "peluda" amics!

Unknown ha dit...

per que ja sabeu, no? on hi ha pèl, hi ha alegria!!!!