dimarts, 22 de gener del 2008

PARTIDET DE FUTBET DE GERMANOR

Es fa saber:

que el toc de pilotes del Capità Superflipo va més enllà del bloc i que vol demostrar els seus super-poders “balopèdics” també al terreny de joc. Així que, assabentat que molts dels plumífers de El Penjoll viuen exiliats, convoca, amb el temps suficient, a qualsevol que llija aquest edicte a un estel·lar PARTIDET DE FUTBET.

L’esdeveniment tindrà lloc al xicotet maracanà de Novetlè, el dissabte 15 de març (a no ser que proposeu una millor data). El programa d´actes (a no ser que el canvieu) serà el següent:

9h Esmorzarot de germanor al Bar del Poliesportiu. La benedicció i micció de la taula anirà a càrrec de la Minga del Runa. (L'ordre “primer s’esmorza i després es juga” és l’habitual quan es persegueix el divertiment enlloc del rendiment)

10h. Formació dels equips que s’enfrontaran. La selecció natural d’individus la faran dos capitans que, en este cas, perfectament podrien ser: Superflipo i Pollastret. La tria es farà a la antiga usança, és dir: mitjançant el sistema dels passos, i després triant per torns als components de cada equip un a un.

10´15h. L’estel·lar partidet de futbet (servici d’honor per La Minga del Runa)

11´15h. Intercanvi de calçotets. Els calçotets sense record de l’esmorzarot o del partidet no s’intercanviaran.

11´30h. Dutxa comú co-patrocinada per sabons Palmolive, preservapius Durex i olis de La Canal.

12h. Tercer temps: cervesa per a tots i totes! Cometari de les jugades clau, tant del partidet com de les dutxes

12´30h. Paraules d’acomiadament per La Minga del Runa.

Està convidat tot el món, siga de l´espècie i del gènere que siga. No valen les excuses de mal pagador. No val allò d’estic a règim, jo no sé jugar al futbet, és que no estic en forma, em dóna por dutxar-me amb tant de matxo, es que m’acabe de fer el canvi de sexe, etc. Tampoc s’acceptaran informes o baixes mèdiques, ni justificants dels pares. Tot el món pot esmorzar, jugar, dutxar-se i fer-se unes cervesetes al recer de La Minga del Runa. No hi ha excusa que valga!

Es prega l’assistència, la puntualitat i el vindre amb roba esportiva i amb material de neteja personal...

Per favor, és important que contesteu este edicte dient si vos sembla bé la idea, si vos ve bé el lloc, la data, el programa... per així poder fer els canvis impertinents a este avantprojecte.

Xè! No ens Falles!


7 comentaris:

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Trànquil Superflipo! que jo ja porte el pantalonet curtet.

Calín ha dit...

La meua ànima m'anima a participar en el partit però no sé si el cos acompanya. Ja vorem què fem.

Capità Superflipo ha dit...

Mira que ho veia vindre i ho advertia. Què no hi han excuses que valguen! L´esdeveniment de germanor no el conforma sols el partidet sinó una matinal esportiva amb moltes altres activitats físiques: esmorzaret, dutxeta, cerveseta, comentari de les jugades...
Calín: què tens prop de dos mesos per veure tota la saga de Rocky i anar ficant el cos en forma!

Unknown ha dit...

puc jugar de porter?

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Pregunta-li-ho al titular Alietes. Però jo crec que sí, perquè el camp estarà molt disputat amb tants plumífers xuplapilotes.

Unknown ha dit...

es que els meus genolls no crec que em donen per a moltes carrers, retalls i canvis de ritme...

Unknown ha dit...

carreres, volia dir...