dijous, 11 d’abril del 2013

A l’abril, cada gota val per mil

A primers d’any, Al Tall informava que decidien acabar la seua activitat artística com a grup (tenim una de les últimes oportunitats de gaudir-los en directe el proper 25 d’abril al Gran Teatre de Xàtiva). Fa unes setmanes ens assabentàvem que Obrint Pas anunciava una aturada indefinida. A tot açò hem d'afegir que fa dos anys que els Mateta de Fenoll Faulk Band no diuen ni mu o que fa prop d'un any que els Terradelfoc no atormenten els seus fans. A més, també podem incloure aquella notícia que fa un parell d’anys donava, en exclusiva, el blog Sota la Creueta d’un nou projecte musical, els Raimones, que ni tan sols es va encetar... 

¿Mals temps per a la lírica valenciana? És possible que sí però, ara més que mai, hem de recordar les paraules del Xino Paio: “la lírica valenciana ni es crea ni es destruix, únicament es transforma” i confiar en els bords verds que apareixen per abril. No hi ha millor lloc que este terreny erm d’El Penjoll per a presentar-vos un nou duo líric que comença la seua gira 2013, el proper 25 d’abril, a les 18h. a l’emblemàtica sala de l’Escola d’Adults Sant Carles d’Ontinyent, dins del recital de poesia que faran, i on també acudiran Toni Espí, Enric Monforte, Refelet i qui vullga llançar-se a l’arena. Ací teniu el cartell:

2 comentaris:

Maddie ha dit...

Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!

Madison
maddie0147 at gmail.com

Anònim ha dit...

Alat musik menurut sumber bunyi
idiofon
alat musik aerofon
aerofon
chordofon
alat musik chordofon
membranofon
alat musik membranofon
alat musik idiofon
instrument elektrofon
elektrofon