dimarts, 2 de setembre del 2008

Serà propaganda d'Esquerra Unida...?



Sergí, un blocaire de La Pobla de Vallbona ha publicat aquesta foto sota el títol de Barbaritats Valencianes. I nosaltres l'hem coneguda a través de La veu de Xàtiva. I és que aquesta barbaritat valenciana ha tingut lloc a la ciutat socarrada, com és fàcil deduir per l'estructura ufològica que s'observa al darrera. Però... qui vos ha fet la campanya de propaganda!!?? Toni de l'Hostal!!?

5 comentaris:

Tadeus ha dit...

El més increíble de l'anunci és que a la part de baix es llig un super-normatiu "col·legi". No m'estranya que la xiqueta de l'anunci es partisca de riure.

Anònim ha dit...

El títol del blog ve al cas. Bàrbars (del mot grec βάρβαρος, els qui balbotegen al parlar) era el qualificatiu que els grecs aplicaven als estrangers, a les persones que parlaven altres idiomes. Efectivament, qui ha escrit aquest rètol podria ser un bàrbar (un estranger) vingut d’altra galàxia amb l’artefacte del fons. Llavors, no seríem davant d'una barbaritat valenciana; es tractaria d'una barbaritat marciana (a menys que Groucho Marx, des d’ultratomba, haja fet una de les seues; en aqueix cas, seria una barbaritat marxiana).

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
TdlH ha dit...

Quê fills de Rus! Pôs si l'âtre dia jo ho vaig vôre i vaig pensar «xe, açò és digne d'aparéixer en Lo Penjoll...!»

Ara, lo més greu no és lo d'«eu» sinó «col·legi», qu'aixina indefinit sempre s'ha dit «anar a escola»...

...o, en xativí, «anar a escol@»:

«Ma mare m'envia a əscol@
& un llibre sense tapes
i, a la primera lliçó,
tira'm pallús, que m'əstaque!»

Anònim ha dit...

Jo sabia que Toni de l’Hostal era molt més seriós del que dóna a entendre l’entrada. A mi se m’havia acudit un lema com aquest: «Pâ la tornâ’l colətxe? Xé, aneu a Plasa Matxor! Heu trobareu tot!». Però he de reconèixer que la poesia de Toni és insuperable.