dimarts, 2 de setembre del 2008

QUÈ FA UN BLOC COM TU EN UN LLOC COM EIXE?

El servicis secrets de contraespionatge i papiroflèxia d’El Penjoll ens han informat que estem nominats per a uns premis de blocs en català anomenats c@ts (els premis populars de la catosfera). Segons diuen, estos premis són un projecte participatiu, uns premis pels blocaires i dels blocaires, uns premis que es donen entre tots, i en els que tots podem opinar. La diferència principal amb altres premis és que ningú no es pot presentar ni apuntar enlloc per ser votat. Es van presentar 273 blocs, en un total de 13 categories, i van participar 109 votants. Veges a saber si per art de màgia, per obra de l’esperit sant o pels poders paranormals de Calinca, El Penjoll és un dels blocs finalistes en la categoria de bloc comunitari que, en paraules dels organitzadors, consisteix en el següent:

“El c@t al blog comunitari pretén premiar a aquell blog format per més d'una persona que, per la seva coordinació, dedicació i cohesió, aconsegueix mantenir una mateixa línia i una regularitat en la publicació de posts. Ha de ser un blog interessant, atractiu i amb carisme, que parli del que parli enganxi als seus lectors. Un espai de reunió pels seus creadors i comentadors, un lloc a on es brindi la oportunitat de parlar i donar la opinió sobre qualsevol dels temes que es publiquin. No cal que sigui un blog especialista en una determinada temàtica però sí que aquest premi requereix el reflex d'una bona unió entre participants, d'un mateix tarannà i filosofia de pensament".

Però ací no s’acaba la cosa, els nostres talpons també han descobert que en la categoria de bloc literari es troba Filant Prim, del que és autor el nostre amic i penjollaire Josep Manel Vidal, al que aprofitem per fer-li arribar l'enhorabona per ser finalista i li desitgem molta sort el dia del juí final. Què Déu ens agarre confessats!... perquè els premis c@ts estan en la fase final, on es vota per a decidir el bloc guanyador de cada categoria. Fins el 30 de setembre es pot participar en la mateixa.

3 comentaris:

Lo Pol ha dit...

Caguen l'ou! Estic aborronat! Felicitats col·lectives!

Unknown ha dit...

Ié!!! jo també estic aborronat... vaig a pujar la temperatura del puto aire acondicionat!!!!

Anònim ha dit...

Això vol dir que podria tocar-me per partida doble? Garratibat!