diumenge, 22 de març del 2009

SOLIDARITAT I COOPERACIÓ: NOU CURS A CAMOT


El divendres 27 i el dissabte 28 de març tindrà lloc a caMot (c/Blanc, 9 de Xàtiva) el curs sobre solidaritat i cooperació internacional. El curs començarà el divendres 27 a les 20:30h. La sessió de dissabte començarà a les 18h i inclou un sopar al llarg del qual s'explicaran experiències per part de col·lectius i associacions vinculats amb el tema del curs. Els materials i el sopar corren a càrrec de caMot. El preu del sopar és de 5€, que s'abonaran el mateix dissabte.

L'objectiu del curs és fer un acostament a l'àmbit de la cooperació i la solidaritat.Està pensat tant per a persones que no estiguen vinculades a aquest camp i desitgen tenir informació sobre el mateix, com per a persones que ja tenen experiència. Del que es tracta és de fer una reflexió crítica sobre el que suposa la intervenció dintre d'aquest camp de militància i voluntariat.

El curs serà impartit per Vicent Garrido. Durant anys V. Garrido ha estat vinculat als moviments internacionalistes i de solidaritat internacional. Ha estat en nombroses ocasions a Amèrica (Nicaragua, El Salvador, Mèxic, Guatemala...), durant les quals ha fet tasques d'acompanyament a comunitats i persones amenaçades i també ha col·laborat com a obsevador internacional en diferents processos electorals. També va visitar Iraq abans de la segona guerra del Golf, en el marc d'una campanya de solidaritat amb el poble iraquià. V. Garrido, a més d'un bon coneixedor de la situació a aquests països, manté un discurs crític amb determinades formes de dur a terme la cooperació internacional. És també aficionat a la fotografia i ha retratat molts dels conflictes que solquen Amèrica Llatina i altres parts del món.

Per a més informació camot(A)hotmail.com. Recordeu que el mateix dia que comencen els cursos vos podeu inscriure.

1 comentari:

Anònim ha dit...

sembla molt interessant!