dilluns, 1 de desembre del 2008

LLISTAT DE PARTICIPANTS ALS PREMIS BLOCS DE LES COMARQUES CENTRALS DEL PAÍS VALENCIÀ 2008

S’han proposat un total de 75 blocs diferents per concursar en els Premis blocs de les Comarques Centrals del PV 2008. La categoria amb major número de blocs participants serà la de Miscel·lània amb 24 blocs, seguida de les categories de Literatura i Notícies i informació, amb 10 blocs. 9 blocs hi haurà a la categoria d'Associacions socioculturals. 7 blocs comptarà la categoria d'Humor, 6 Art i audiovisual, així com Esports, 4 Mediambient i 3 Educació.

Este és el llistat definitiu dels blocs participants als Premis blocs de les Comarques Centrals del PV i les categories on els hem ubicat (si hi ha alguna errada, digueu-ho).

a) NOTÍCIES I INFORMACIÓ:
La Veu de Xàtiva
Castalla al dia
Diari d’Onil
Valldigna Digital (versió clàssica) (versió moderna)
Planeta Marina Alta
Els Blogs de la Safor
El Mirador Valencià. L'actualitat a Benigànim, al País Valencià i al món
Almoines poble
Beniarrés al día
Colata

b) LITERATURA:
Toni Cucarella Edicions
Xàtiva, memòria viva
Filant Prim
Otos4
La Cuca Salamanduca
Nausica
Perifèries concèntriques
Anotacions rizomàtiques
Iskio

c) POLÍTICA:
Toni Cucarella en roba de batalla
Davall la serra Vernissa
Des del porxet
Sóc el que veus
Bloc Nacionalista Valencià de Pedreguer
Independentistes de la Safor
Vicent Luna i Sirera, tirant al blanc

d) EDUCACIÓ:
Departament de Llatí de Pedreguer
Carles és educacío física
Vista parcial

e) ART I AUDIOVISUAL:
Terra del Foc
Altra Música
Riu Raus a la Safor
A ta mare va que fumes
Kukat
Amb bicicleta

f) ESPORTS:
Club de pilota valenciana Valiratlla de Castell de Castells
Orbaesport, sempre al teu costat
Club de pilota Sella
Club de Pilota Valenciana Nou Trinquet
Notícies, a dos i dos ratlles
Club Colombòfil La Costera

g) ASSOCIACIONS SOCIOCULTURALS:
Amics de la Costera
Associació amics i amigues de CaMot
Xateba
Fundació Casal Jaume I La Safor i la Valldigna
Centre Ovidi Montllor Alcoi
El riu rau cultural de Gata
La Font Roja també és nostra
La Garrofera. Associació eco-cultural de l'Alcúdia de Crespins
Club Colombòfil La Costera

h) HUMOR:
Església Pastafari de Xàtiva
Institut Independent d’Estudis Patafísics del País Valencià (IIEPPV)
El Palleter
Les dones no som (tan) complicades
Cogitationes uariae
A ta mare va que fumes
Església Cal·linquista

i) MISCEL·LÀNIA:
Feliu Ventura
Des del porxet
L’atzar de les coses
Sóc el que veus
Terra del Foc
Xàtiva, memòria viva
Xàtiva, punts de vista
Apunts diaris
Fes-t’ho mirar
Cogitationes uariae
Hic et nunc
L'aixeta
A ta mare va que fumes
La vida diferida
Una paret més
Colata
Anotacions rizomàtiques
Gàlim
Kukat
VerdCel
Bogeries Meues
Amb bicicleta
Der Zauberberg
Bloc de Vicent Quiles

j) MEDIAMBIENTAL
Pel paisatge del País Valencià
Quadern de l'eco museu Vernissa Viu
FUCAT
La Font Roja també és nostra

La segona fase del concurs consistirà en la tria, mitjançant votació popular, dels blocs finalistes per categoria. L’Organització, d’acord amb la base nº 8 dels Premis, ha decidir reduir la tria de blocs finalistes de 5 a 3. És dir, que de la votació popular eixiran els 3 blocs finalistes per categoria. La votació començarà el proper dijous, 4 de desembre, i es perllongarà fins el diumenge 21 de desembre.

Tenim ja alguns membres per format part del jurat, però si conegueu d’alguna persona de reconegut prestigi cultural a les Comarques Central que podria ser interessant comptar amb ella, no dubteu en proposar-nos-la.

Esperem que estigueu tan comboiats en els Premis com nosaltres!


Actualització, 5 de desembre: El bloc La llum de les estrelles mortes ja no hi és a Internet. El seu autor ha decidir esborrar-lo, pel que l'eliminem de la llista de blocs participants.

26 comentaris:

Alietes el del Corralot ha dit...

Ja he dit un muntó de vegaês que jo m'entere ben poc d'açò dels blocs i de la informàtica i dels web i tot este món, per això mateix m'ompli de satisfacció pertànyer al Penjoll, per la capacitat d'alguns dels seus membres (ja m'enteneu) de crear esta xarxa cada vegada més oberta, este canemàs de possibilitats i coneixences que a mi, personalment, m'enriquixen com a persona (animal o cosa).

Gràcies.

(Xe, que estic a punt de soltar la llagrimeta.)

refelet ha dit...

Caram, Alietes! després de les teues paraules de germanor, quasi em sap mal dir el que vaig a dir, però no n'hi ha més remei: el bloc "Més content que un gínjol" no complix les bases, ja que la seua ubicació, Alginet, no és Comarques Centrals.

Anònim ha dit...

eeeeeeeeeeeee a estudiar

El Penjoll ha dit...

"Més content que un gíngol" s´ha extret del llistat de blocs participants als Premis per no complir les bases, com ha assenyalat Refelet.

Emili Morant ha dit...

Vaja, disculpeu, és error meu de proposar-lo, quina vergonya. Acabe de veure el mapa i està claríssim (podria haver-ho fet abans, però vaig preferir pecar per "excés" que per defecte amb això de les fronteres...)

És una xifra de participants magnífica! La cosa marxa!

Anònim ha dit...

Més magnífica seria encara si eixamplareu un poc eixes "fronteres" absurdes que s'heu inventat. Es perdeu bons blocs, xe... és una vertadera llàstima.

refelet ha dit...

Benvolgut/a Sr/a Pumuki:

Per els altres blocs estan els premis cat, per exemple, que abasten tots els Països Catalans i els blocs d'altres punts del planeta que s'escriuen en català. Respecte del territori de les Comarques Centrals estem parlant d'una demarcació tan antiga com el propi Regne de València, com a mínim. De fet, el límit sud, va ser la primera frontera del Regne en època de Jaume I, abans que s'incorporarà Alacant. És, a més, una demarcació basada en elements naturals (el riu Xúquer i el riu Xixona entre d'altres). Si vosté vol criticar unes fronteres absurdes, té una gran oportunitat en la divisió provincial València-Alacant. Espere haver-li aportat alguna cosa. Salut!

Sr Emili:

No es preocupe, li confesse que jo també vaig haver de mirar el mapa. Estic segur que esta és una molt bona oportunitat per a que aprenguem el que no ens han ensenyat a l'escola: on estan molts dels nostres pobles.

Salutacions cordials a tots dos!

TdlH ha dit...

Encâ que faja tarð, aprofite pâ criticar el criteri d'inclusió del concurs este: té collons que les Comarques Centrals tinguen de promoure's des de l'Horta d'ai-Xàtiva, quan esta comarca i la Costera de Ranes tenen més a vôre, per la proximitat geogràfica, & la Ribera 'l Xúquer (o & la Canal de Navarrə') qu'& la resta del MigJorn valencià; això i el fet que, com denunciava la futura muller del cantoner d'Emili, la Ribera tammé deuria anar inclosa en 'ixes comarques...

...o, si més no, el criteri d'inclusió podria haver-se relaxat un poc pâ incloure bloqs com el d'Urbà Lozano o el meu mateixa, ja que per temàtica la Marta Insa pensava que jo era de la Vall d'Albaida! En tot cas, com jo quede fora de concurs, si voleu m'oferîxc com a jutge, que la mîtat de participants ja me'ls conec i aixina de passo aprofite pâ llegir-me els âtres. Per cert, qu'encâ se vos han colat un parell de bloqs de la Ribera, un d'ells & el nom prou clar...

Ah, i un parell d'idees: independentment del concurset este, mire qu'el Penjoll tammé podria ser (o, com a mínim, tíndrer) un directori indiscriminant de tots els bloqs de Xàtiva i la seua comarca, com ja han fet a la Safor, la Vall d'Albaida o la Ribera; i l'âtra, de guanyar Cucarella en alguna de les categories en les quals (no) participa, proponc que li regalen unes bragues o un tanga de dona, aixina podria rebatejar el seu diari com a «Tony Cucarella en roba interior femenina»!

Ai! Xàtiva ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ai! Xàtiva ha dit...

Totalment d’acord amb la crítica de TdH. Però anem més enllà de la superficialitat conceptual de la proximitat geogràfica... Anem als conceptes històrico-culturals.¿Per què no poden participar els blocs de la illa de Xàtiva? ¿I els del Sàhara Occidental? Des del Front d’Alliberament de les Terres Socarrades, impugnem els Premis blocs! De continuar amb els mateixos, no descartem fer algun atemptat cultural. Tenim hackers gihadistes que podrien introduir-se fàcilment al si d’El Penjoll. És dir, que podrien manejar El Penjoll amb una mà, els ulls tancats i la boca oberta.

Alietes el del Corralot ha dit...

Sr/a Pumuki, sr Toni de l'Hostal (que, per cert, cada dia escriu pitjor i al remat només s'entendrà vosté amb vosté mateix) i sr Ai!Xàtiva, tot el que diuen està molt bé i són vostés molt sabuts i tot això, però, per qué en comptes de fixar-se en tot allò que NO hi ha, no es fixen en tot allò que HI HA? "Tú siempre negativo!"

Xe, que ací hem vingut a fer coses per passar-ho bé, que no hi ha diners pel mig, ni subvencions, ni un terrenet edificable; no res!

Ja farem un altre concurs pâ tot el món, no patiu!

Ai, collons, pâ quatre valencianets que fem coses i sempre estem igual! És que sempre igual! A ningú no li acaba de fer, la cosa!

Au!

El Palleter ha dit...

Caguen Fuster!!!

Aspereu-vos que faltava yo! Aso quina poca vergoña es? maveu clavat en un concurs catalufo!!! y sense preguntarme!!!
Esta si que me la pagueu panques!!! vos vach a tapar tochs d´una lleta!!!

Anònim ha dit...

Jo ja no m'acalrisc la gent te dues o tres identitats i no m'entere soc una pària...

Anònim ha dit...

S'heu eixat fora el millor bloc de política de la Safor:

http://arcirissimat.blogspot.com/

El Penjoll ha dit...

Vàries coses:

1) Cullera Rugby Club s'ens havia colat i s'ha extret del llistat.

2) A Toni de l'Hostal: comptem amb tu com membre del jurat. I gràcies per les idees. La de fer un bloc de blocs de La Costera és un projecte que tenim previts fer en el 2009.

3) A l'anònim que proposa el millor bloc de política de la Safor: per què no el vas proposar en el seu moment?

4) A Ai! Xàtiva i El Palleter. Esteu convidats al proper congrés de Penjollaires.

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Ja n'hi ha prou de desficacis! hem de centrar-nos ja o anem a despistar a tothom. Si a algú no li agrada el que fem que faça ell una altra cosa. I Toni de l'Hostal, sentint-ho molt, no potser membre del jurat, ja que no és cap persona de reconegut prestigi de les Comarques Centrals, com diuen les bases dels premis.

TdlH ha dit...

Tu, fill de Xita, qu'el requisit 'ixe diu «persona de reconegut prestigi cultural a les Comarques Centrals» i jo ha segut Figura Mundial electe! Si vas a ser tan pejigueros, dedica't a «vôrer» quins âtres dos bloqs (a banda del de Cullera, qu'ausães...!) són de fora del Migjorn: clar que, un dês dos és de Castelló de la Frontera, conque la seua âscripció ací o allà dependrà del criteri del jurat...

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Si no t'importa:

Fill de Xita, no. Company! més exactament: Company de Xita, rei la selva, marit de Jane, pare de Boy, encisador de serps, faquir, bomber, llanterner, amic dels xiquets, estrela del cinema, judoca i amic del Capità Superflipo, per a ser exactes.

Dit això: et referixes a Les dones no som (tan)complicades, fill d'Arnandis i net de Llapissera?

Vicent Terol ha dit...

Jo em pixe llegint els comentaris del Toni de l'Hostal. Geni i figura!

El Palleter ha dit...

Un pobre palleter vos declara la gUerrra!!!!

A fer la ma els catalufoooo!!! visca Don Pio!!!

Emili Morant ha dit...

Siguem sensats, o morirem de perfeccionisme. Estic segur que en la convocatòria hi ha coses discutibles i algunes d'elles, millorables: jo no sabria dir quines, i si les diguera algú en diria unes altres. Però deixem-ho de banda. Ací el que compta és passar-ho bé, fer "soroll" al voltant de la blogosfera, del valencià i d'un "ens" com les Comarques Centrals que ja és eteri de partida com per a jugar encara més a desdibuixar-lo.

Hi ha una cosa que podríem compartim els qui han pogut participar i els qui no han pogut fer-ho i voldrien: el desig que puga repetir-se un concurs-festa virtual com aquest el pròxim any, pensant què es pot canviar i millorar i tot això. Però de moment, el primer pas per a "repetir" és que la primera edició isca bé, i que la gent s'implique amb bon rotllo.

(Això sí, no seré jo qui acuse a TdH de "malrotllisme": l'única forma de poder crear mal rotllo amb una guitarra és que siga elèctrica, i està lluny de ser el cas... ;-)

Comtessa d´Angeville ha dit...

D'acord amb el comentari d'ací dalt, Toni de l'Hostal geni i figura!


Jo, com a única bloggaire (o com se diga) de L'Alqueria d'Asnar (segur que més d'un té que mirar el mapa per tal de vore si som comarques centrals o no), del cul del món del Comtat, els pregue per més polèmica, que a més de que estes discusions són les que donen vidilla a les coses, me passe uns matins d'allò més entretinguts.

D.ª Reencarnación Palomino ha dit...

A TdH:

En la meua opinió, no et mereixes ser membre del jurat dels premis blocs. Des del principi ets autor d'El Penjoll i mai he vist una sola entrada teua. I els comentaris que estas fent et desmereixen... geni i figura.

Ara, davant la crisi de fe que estem patint estos últims dies a l'Església Cal·linquista, si vols tenim una plaça vacant de déu.

refelet ha dit...

Hola a tot el món!

Personalment estic d'acord amb el comentari i el to d'Emili Morant. Era inevitable que hi haguera errades. Que hi haja crítiques és, a més, molt bo, ja que indica que hi ha seguiment i implicació. Però, com diu l'Emili, no podem desdibuixar més una cosa tan delicada com les Comarques Centrals. Cal tindre present que ja hem inclòs comarques i pobles que segons qui, no es considerarien Comarques Centrals. Nosaltres hem optat per una definició el més ampla possible per a que ningú se sentira ofés. Per això s'inclouen poblacions com Castelló de la Ribera o la Pobla Llarga (cal llegir-se les bases abans de parlar). I també s'inclouen comarques castellanoparlants que segur que algú pensa que no haurien d'estar. Per tant, no és cert que la nostra concepció de les Comarques Centrals no siga elàstica. Al contrari, és molt elàstica. Però el que no podem és fer-la tan ampla que al final quede desfigurada. Este joc sols pot beneficiar als que ja sabem. Per altra banda, és evident que ací estem promocionant les Comarques Centrals. Justament el que no fa el president del seu Consorci: Alfonso Rus. Hem de ser conscients, a més, que aquesta iniciativa no serà benvinguda per molts i que si tirà avant i es consolida, la ignoraran o intentaran boicotejar-la. Al respecte, cal ser ferms i evitar discussions innecessàries. També vull dir que seria bo, que els membres del jurat foren persones destacades del món de la cultura de les mateixes comarques central, tal i com es va dir, ja que d'eixa forma també promocionaríem les mateixes Comarques.

TdlH ha dit...

Xe, cagu'en SOS! Pô si jo ho dîa per donar-li més marxa a l'assumpt'! Bo, i al remat pareix que ho ha 'conseguit; en to' cas, mireu-vos la llista de Riberenques per si encâ quedara algun bloq de fora de les Comarques Centrals de la Póbla Llarga, qu'a mi realment me la bufa i no me la côstipa...

I si no voleu que siga del jurat, pôs tammé me té igual, perô faré com Cucarella: ara m'enfade i ja no vos ajunte! Jo, com a mínim, sí que sé a on està l'Alqueria d'Asnar... i ho senc, perô igual com els argentins són de l'església maradoniana, jo pense qu'ês valencians només tenim un déu.

Ara, promec que quan puga «escannar» -cal dir- la foto de la meua comunió faré una revelació exclusiva en al-Penjoll; hasta entonses, res...

P.S: quan serà la pròxima ajuntâ de penjollistes? Que no farem encara un dinar d'empresa o algo per l'estil?

Anònim ha dit...

CAL FER UNA FESTA D'ALLÒ MÉS GRAN I TROBAR-NOS TOTES I TOTS I CONEIXER-SE PER A FER XARXA HUMANA I REBENTAR ENTRE TOTS TOTA LA MERDA QUE TENIM EN AQUEST PAÍS TOT PLE DE PAIs, ARREXEMEGAGUENLA%$%&!!
Pel Paisatge del País Valencià
Roger Cremades