dimarts, 11 de novembre del 2008

Informació sobre les inscripcions als Premis blocs de les Comarques Centrals del PV 2008

(ENTRADA ACTUALITZADA EL DIJOUS, 20 DE NOVEMBRE, PER LA NIT)

De moment, estos són els blocs inscrits als Premis blocs de les Comarques Centrals del PV i les categories on els hem ubicat (si hi ha alguna errada, digueu-ho).

a) NOTÍCIES I INFORMACIÓ:
La Veu de Xàtiva
Castalla al dia
Diari d’Onil
Valldigna Digital (versió clàssica) (versió moderna)
Planeta Marina Alta
Els Blogs de la Safor
L'actualitat a Benigànim, al País Valencià i al món
Almoines poble
Beniarrés al día
Colata

b) LITERATURA:
Toni Cucarella Edicions
Xàtiva, memòria viva
Filant Prim
Otos4
La Cuca Salamanduca
Nausica
Perifèries concèntriques
Anotacions rizomàtiques
Iskio
Estrelles mortes

c) POLÍTICA:
Toni Cucarella en roba de batalla
Davall la serra Vernissa
Des del porxet
Sóc el que veus
Bloc Nacionalista Valencià de Pedreguer
Independentistes de la Safor
Vicent Luna i Sirera, tirant al blanc

d) EDUCACIÓ:
Departament de Llatí de Pedreguer
Carles és educacío física
Vista parcial

e) ART I AUDIOVISUAL:
Terra del Foc
Altra Música
Riu Raus a la Safor
A ta mare va que fumes
Kukat
Amb bicicleta

f) ESPORTS:
Club de pilota valenciana Valiratlla de Castell de Castells
Orbaesport, sempre al teu costat
Club de pilota Sella
Club de Pilota Valenciana Nou Trinquet
Notícies, a dos i dos ratlles
Club Colombòfil La Costera
Cullera Rugby Club

g) ASSOCIACIONS SOCIOCULTURALS:
Amics de la Costera
Associació amics i amigues de CaMot
Xateba
Fundació Casal Jaume I La Safor i la Valldigna
Centre Ovidi Montllor Alcoi
El riu rau cultural de Gata
La Font Roja també és nostra
La Garrofera. Associació eco-cultural de l'Alcúdia de Crespins
Club Colombòfil La Costera
Cullera Rugby Club

h) HUMOR:
Església Pastafari de Xàtiva
Institut Independent d’Estudis Patafísics del País Valencià (IIEPPV)
El Palleter
Les dones no som (tan) complicades
Cogitationes uariae
A ta mare va que fumes
Església Cal·linquista

i) MISCEL·LÀNIA:
Feliu Ventura
Des del porxet
L’atzar de les coses
Sóc el que veus
Terra del Foc
Xàtiva, memòria viva
Xàtiva, punts de vista
Apunts diaris
Fes-t’ho mirar
Cogitationes uariae
Hic et nunc
L'aixeta
A ta mare va que fumes
La vida diferida
Una paret més
Colata
Anotacions rizomàtiques
Gàlimç
Kukat
VerdCel
Bogeries Meues
Amb bicicleta
Der Zauberberg


L'ORGANITZACIÓ INFORMA:

- Hem fet cas de la proposta d'Ecosafor, recolzada per Tarsan, i hem afegit la categoria Mediambiental.

- No podem acceptar la inscripció d'El Blog del Browner perquè no està en català.

Recordeu que hi ha fins el 30 de novembre per proposar blocs per a participar als Premis. Podeu proposar-ne en esta mateixa entrada o en la de les bases d'estos premis indicant-nos:

- el nom del bloc,
- l’autoria del bloc i la seua adreça e-mail,
- la localització temàtica o de la autoria del bloc dins les Comarques Centrals,
- la categoria o categories on s’inscriu
- i l’adreça URL on es troba el bloc.

22 comentaris:

Lluís-Antoni Navarro Cucarella ha dit...

Amigues i amics d'El Penjoll. Algú ha inscrit dos dels meus blogs (he escrit blogs amb g i no amb c) en la convocatòria dels Premis que heu organitzat. Jo no ho he fet i supose que algú, sense demanar-me parer, ha decidit inscriure'ls. Tanmateix, us he d'informar que no compleixen les bases del premi i per tant no hi poden competir. Segons les bases els blogs cal que estiguen escrits en valencià-català (valencià guió català)i els meus estan estan escrits en català (català i prou).

Sort als qui participen en concurs, i una salutació cordial i resistent a les amigues i amics d'El Penjoll.

Toni Cucarella

Anònim ha dit...

Propose un nou bloc:
Nom del bloc: “La Garrofera”
Autoria: Associació Cultural “La Garrofera” de l’Alcúdia de Crespins
Adreça e-mail: lagarroferacultural@hotmail.com
Categoría: associacions culturals
Adreça url: http://lagarroferacultural.blogspot.com/

A. Rico

Capità Superflipo ha dit...

Sr. Cucarella:
Té vosté alguna cosa en contra de la modalitat del català que es parla al País Valencià? Que a l’hora d’escriure, a esta modalitat, no la podem anomenar valencià? El guionet crec que no s’ha ficat per a diferenciar el valencià del català, sinó per a referir-se a una mateixa llengua. El valencià és una denominació històrica de la llengua catalana que es parla al País Valencià.

El Penjoll ha dit...

Tres cometaris al Sr. Cucarella:

1) Sobre la inscripció dels seus blocs als Premis. Com diu en les bases dels Premis: “Estan inscrits automàticament els bloc actius en 2008 que apareixen enllaçats a la columna de la dreta d’El Penjoll. Art de paraula”. El seus dos blocs estan enllaçats, per tant, estan inscrits automàticament en els premis. No se li ha demanat parer perquè els seus blocs tenen un caràcter públic, i creguem que és bo difondre la nostra cultura. Fem açò amb bona intenció, crega’ns.

2) Sobre que els seus blocs no complixen les bases dels Premis perquè estan en català, això és segons vosté, però no segons l’organització. Nosaltres creguem que sí que compleixen les bases. Un altra cosa és que no li agrade com hem anomenat la llengua que es parla al País Valencià en les base o que no vullga participar en els Premis. Estes són altres raons.

3) Ens agradaria molt que participara en els Premis. L'important no és vore qui guanya o qui és millor. Els premis són simbòlics. A El Penjoll no tenim un cèntim. Com a molt, al guanyador, li donarem una bosseta de caramels. Amb el pretext dels Premis, volem promoure la creació i manteniment de blocs a les Comarques Centrals del País Valencià en la nostra llengua (la que ara mateix estem utilitzant i amb la que ens entenem). Pense-s’ho.

Una forta abraçada i, per favor, participe.

Lluís-Antoni Navarro Cucarella ha dit...

Amigues i amics d'El Penjoll.
1.- No dubte de la bondat de la iniciativa dels premis, més i tot a mi també m'agraden els combois. De fet, és només pel comboi que paga la pena fer algunes -no totes- coses.

2.- No calia traure a esment la dotació econòmica dels premis. Tots sabem que per fer diners és millor fer-se alcalde i aprovar-li un PAI a un constructor amic, o bé, com fem la majoria -crec- jugar setmanalment i tossudament a la Primitiva i totes les altres opcions de l'atzar que ompli les arques de l'estat a costa de la nostra "il.lusió".

Al Capità Superflipo:
A mi sempre m'ha agradat dir-li valencià al català, perquè, com vostè diu, ha estat una denominació històrica. Però avui, dissortadament, valencià i català són llengües legalment i lingüísticament diferenciades. Com vostè deu recordar, fins i tot el senyor -és un dir- ministre Moratinos ens ho reballar en cara, a propòsit d'aquelles versions diferenciades, en valencià i en català, del tractat europeu. Va dir el senyor Moratinos que valencià i català eren "jurídicament" diferents. I això és així d'ençà de la creació de l'AVL. De fet, com vostè sabrà són nombrosíssimes les web, fins i tot d'organismes oficials, que diferencien la versió valenciana i la catalana. De fet, com vostè sabrà, l'AVl promou cursos de valencià a l'Argentina i en altres països sudamericants on, des de fa anys, ja s'imparteixen cursos de català. Aquesta és la realitat. A mi no m'agrada. Però aquesta realitat d'ara fa anys que, amb ben pocs altres, he intentat que no quallara. Ara la tenim. Gràcies a les paràfrasis, els pactes i altres renúncies. Ja sabrà vostè, Capità Superflipo, què diu la sentència popular: qui siga lladre, que siga valent. Que, com vostè sabrà, vol dir que cadascú de nosaltres ha d'assumir les seues responsabilitats. Per tant, això de valencià-català són bufes de pato. Ara tenim o català o valencià. Separadament, diferenciadament. Desgraciadament.

Toni Cucarella

Marc Gomar ha dit...

http://periferiesconcentriques.blogspot.com/ en literatura

Tadeus ha dit...

Jo trobe dos imperfeccions en el text de la convocatòria. Per una banda, la paraula "bloc" per referir-se a "blog". Ja hem comentat el tema en alguna ocasió en este blog, i fins i tot hi ha ver una votació on els penjollers (o no-penjollers) van optar per seguir utilitzant esta absurda paraula. ¿Què hi farem? Per altra banda, crec que l'expressió valencià-català era innecessària i que, donat el context geogràfic del concurs, hauria quedat perfecte amb "valencià", sense més. I que cadascú entenga este terme com li parega.

Capità Superflipo ha dit...

Sr. Cucarella:

Gràcies per la seua contestació. M’ha fet especial il·lusió perquè, casualitats de la vida, em trobe llegint “Quina lenta agonia, la dels ametlers perduts”. Tan de bo es deixara caure més per El Penjoll.

Fent referència al que diu, resultarà còmic quan dos argentins, un que hi haja cursat català i altre que hi haja cursat valencià, es troben, es fiquen a parlar en les llengües cursades, s’entenguen perfectament i s’adonen que el que parlen és la mateixa llengua. A dia de hui, sembla que el secessionisme “jurídic” entre valencià i català no és tal, a jutjar per les últimes notícies:

http://www.avui.cat/article/mon_politica/45730/suprem/torna/tombar/secessionisme/linguistic/la/generalitat/valenciana.html

http://paper.avui.cat/article/societat/144849/suprem/avala/la/uv/digui/catala/valencia.html

A mi m’agrada dir-li valencià a la llengua que es parla per ací. L’entenc com sinònima de català, no com una llengua diferent. Valga de justificació, però, sobretot, per riure’ns un poquet, este fragment del que diu la valenciclopèdia sobre el valencià:

“L'idioma valencià és exactament igual que el català però una mica més lleig. Aquest dialecte del català poc parlat es troba sols als Països Valencians, a banda del castenallo. El dialecte del català (valencià) és molt lleig i es parla molt poc ja que resulta realment força fastigós sentir-lo massa ja que embruta la llengua de la bona gent catalana.”

El Penjoll ha dit...

Insistint-li al Sr. Cucarella:

En el seu segon comentari no ha fet cap referència a si manté o no la seua decisió inicial de no participar en els Premis. Imagine’s que es canviara la desafortunada denominació valencià-català per català (i prou, com vosté diu), participaria?

Anònim ha dit...

extret del Termcat:

bloc
Informàtica > Internet

ca bloc, m
es bitácora
es blog
fr bloc
fr bloc-notes
fr blogue
fr carnet Web
en blog
en weblog

Definicions
ca: Pàgina web, generalment de caràcter personal i poc institucional, amb una estructura cronològica que s'actualitza regularment i que presenta informació o opinions sobre temes diversos.

refelet ha dit...

Salut!

No crec que calga pegar-li tantes voltes al tema. Personalment haguera posat català i prou. Ja n'hi ha prou del centralisme de la capital del País Valencià! Però amb independència del que pose, el Sr.Cucarella només ha dit que no complix les bases, però res més. Encara que diguera clarament que no vol participar, això hauria de tindre-li igual a El Penjoll. Si Cucarella guanya una categoria i li donem un premi, li'l donem i prou. Si ell no vol aceptar-lo, això és cosa seua i nosaltres haurem de respectar-ho. Però no té sentit preguntar-li o pegar-li tantes voltes a aquest o aquell punt de les bases. Les opinions de Cucarella i Superflipo ja han estat manifestades i compreses. I està clar que cap costat està actuant de mala fe.

Capità Superflipo ha dit...

A tot açò, m’he he adonat d’una errada en les inscripcions dels Premis: no apareix El bloc La Cuca Salamanduca (que al estar enllaçat a la columna de la dreta d’El Penjoll hauria d'estar inscrit automàticament).

Anònim ha dit...

Per que hi haja algun en la categoria d'esports (vosaltres mateix si voleu ficar algun d' ells també en associacions)

Club de Pilota Valenciana Valiratlla de Castell de Castells
http://valiratlla.blogspot.com/
Castell de Castells, Marina Alta

Orbasport, sempre al teu costat
http://orbasport.blogspot.com/
Orba, Marina Alta

Club de pilota Sella.
http://elcabilo.com/blogs/pilota/
Sella, Marina Baixa

Club Pilota Valenciana Nou Trinquet
http://cpvcastalla.blogspot.com/
Castalla, l’Alcoià

Notícies: a dos i dos ratlles
http://pilota-albaida.blogspot.com/
La Vall d’Albaida

I enhorabona a El Penjoll per esta iniciativa.

Anònim ha dit...

Propose aquest bloc:

Nom: A ta mare va que fumes.
Autoria: Artés.
Ubicació: no la se.
Adreça e-mail: no la se.
Categoria: ufff... classifiqueu-lo vosaltres, que jo no m'atrevisc.
URL: http://atamarevaquefumes.blogspot.com/

Carles ha dit...

Bon dia a tots i totes.

Vos salude des dEl Genovés per a proposar el meu bloc a aquests premis. Però abans voldria agrair el vostre esforç per crear i fomentar tot açò, perquè d'aquesta manera podem conèixer tot allò que fem a les comarques centrals i al País Valencià des de diferents vessants.

Una última cosa, he arribat a vosaltres per mitjà d'un amic i col·laborador del Penjoll, que m-ha animat a inscriure-m, encara que reconec que soc tot un inexpert en aco dels blocs, pero com que hem de comencar a utilitzar les TIC en l-educacio al final m-he decidit.

El meu bloc es diu: carles és educació física (segurament canviaré el nom per un altre més creatiu, atractiu, motivador, diferent).
Autor: Carles Úbeda Cardona.
Adreça e-mail, carucar@hotmail.com
Localització temàtica, educacio fisica a l'IES Moixent (La Costera).
Categoria, educacio
Adreça URL, http://carles-ef.blogspot.com/

Salutacions

Anònim ha dit...

Hola, tan sols m'agradaría donar les gràcies a l'organització per incluir el meu bloc "El Mirador Valencià".

Salutacions i Gràcies

Artés ha dit...

El bloq "A ta mare va que fumes" està situat a La Pobla Llarga (La Ribera) i el mail és noalmsn2@hotmail.com

Gràcies apalput per proposar-lo, eres un crack!

Els mecanismes desequilibrats hem de recolzar-nos entre nosaltres, al cap i a la fi, en nosaltres resideix l'esperança

Salut!

Emili Morant ha dit...

Títol: La vida diferida
Autor: Emili Morant Llorca
Adreça e-mail: e m o r a n t @ u o c . e d u
Localització: Almoines (la Safor)
Categoria: Miscel·lània, supose
Adreça: http://emilimorant.blogspot.com

Anònim ha dit...

Beniarrés al día
http://beniarresaldia.blogspot.com
Beniarrés, el Comtat

Jordi Puig ha dit...

Nom del bloc: Quadern de l'ecomuseu Vernissa Viu
Autoria: equip gestor del projecte. Col·lectiu Vall de Vernissa
Localització: la Safor
Categoria: mediambiental
Correu: info@vernissaviu.org
adreça: http://vernissaviu.wordpress.com/

Jordi Puig ha dit...

Nom del blog: Una paret més
Autoria: Jordi Puig
Localització: Ròtova (la Safor)
Categoria: miscel·lània
Correu: jordietpuig@gmail.com
adreça: http://unaparetmes.blogspot.com/

Enhorabona per la iniciativa!

Anònim ha dit...

Nom del blog: FUCAT
Autoria: FÒRUM UNITARI CONTRA L'ALTA TENSIÓ
Localització: PPCC
Categoria: MEDIAMBIENTAL
Correu: noaltatensio@gmail.com
adreça: http://noaltatensio.bloc.cat